Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront II:n hahmonkehitys muuttuu

Seuraava päivitys tuo muassaan uudet tuulet.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Star Wars Battlefront II on ollut viime kuukauden myrskyn silmässä mikromaksuihin ja loot-laatikoihin perustuvan hahmonkehityksensä vuoksi. Loot-laatikot otettiin ajaksi pois kokonaan (vaan ei iäksi), ja nyt muutoksia hahmonkehitykseen on tulossa seuraavan päivityksen mukana.

Ensimmäinen satsi DLC-tavaraa on tulossa, ja samalla pelaajien tulisi ansaita jatkossa selvästi enemmän kokemuspisteitä pelaamisestaan. Parhaiten matsissa pärjänneet saavat jatkossa enemmän valuuttaa vaivoistaan toisin kuin aiemmin, jolloin kaikki osanottajat saivat miltei saman verran. Arcade Moden ansaittava valuuttakatto on nostettu lukemaan 1500 per päivä. Lisäksi päivittäiset loot-laatikot antavat aiempaa enemmän rakennusosia, joten oman hahmon kehittäminen nopeutuu hieman.

Ydin ei tietenkään muutu miksikään: hahmonkehitys perustuu edelleen satunnaista tavaraa pudottaviin loot-laatikoihin, joilla rohkaistaan tekemään mikromaksuostoksia myymällä lisää loot-laatikoita.

The Last Jedi -elokuvaa juhlistaen Finn ja Captain Phasma ilmaantuvat molemmat mukaan peliin. Tappeluita käydään Crait-planeetalla, ja aluksilla soditaan D-Qarin taivaalla. Yksinpeli saa lisää sisältöä Iden Versiolle.

Moninpelilisäysten tulisi olla jo nyt saatavilla, ja yksinpeli monipuolistuu 13. joulukuuta.

Tästäkö lähtee Star Wars Battlefront II uuteen nousuun, ja kaikki vanha on anteeksi annettu? Kommentoi alla.

Star Wars Battlefront II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä Star Warsia, totta kai!

GR Livessä Star Warsia, totta kai!

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tänään on Star Wars -päivä, joten GR Livessä se huomioidaan pelaamalla kahden tunnin ajan peliä Star Wars Battlefront II. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo...



Ladataan seuraavaa sisältöä