Suomi
Gamereactor
uutiset

Nintendo Switchin päivitys lisää mukaan videotallennuksen ja tiedostojen jakamisen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Maaliskuisesta julkaisusta lähtien Nintendo Switchin hankkineet ovat toivoneet mahdollisuutta tallentaa pelikuvaa ja siirtää tiedostoja laitteesta toiseen. Nyt nämä toiveet ovat toteutuneet ainakin osittain.

Päivitys 4.0.0 antaa mahdollisuuden tallentaa pelaamista käyttäen Capture-nappia. Toistaiseksi näyttää siltä, että tallentaa voi ainoastaan 30 sekuntia pelaamista, eikä toiminto ole käytettävissä kaikissa peleissä. Tällä hetkellä tuetut pelit ovat Arms, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 ja The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Tallennetut pätkät menevät Album-osioon, jossa niitä voidaan muokata ja jakaa Facebookissa ja Twitterissä.

Tiedostojen siirto Switchistä toiseen on nyt mahdollista, mutta ei ihan niin sujuvasti kuin ehkä toivoisi. Siirto on nimittäin lopullinen, eli kerran toiseen laitteeseen siirrettyjä tietoja ei saa enää takaisin edelliselle laitteelle. Lisätietoa on täällä.

Mukana tulee myös 12 uutta profiilikuvaa Super Mario Odysseyn ja The Legend of Zelda: Breath of the Wildin teemoilla. Mahdollista on myös jatkossa ostaa ennakkoon joitakin pelejä eShopista ja vähän muutakin.

HQ
Nintendo Switchin päivitys lisää mukaan videotallennuksen ja tiedostojen jakamisen


Ladataan seuraavaa sisältöä