Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars Battlefront II

DICE kommentoi Star Wars Battlefront II:n uhkapelilaatikoita

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kuluvana syksynä on ollut runsaasti verkkoporinaa mikromaksuista ja loot-laatikoista, sillä niitä on nyt ilmestynyt säännönmukaisesti moniin korkean profiilin peleihin. Ehkä kuumimman huomion kohteeksi on joutunut DICEn ja EA:n Star Wars Battlefront II jo ennen julkaisuaan.

Kehittäjät ovat nyt julkaisseet lausunnon asiasta. Pelaajat eivät nähneet betassa laatikoiden ja hahmonkehityksen täyttä versiota. Kyseiset osa-alueet ovat vielä hiomisen kohteena.

Tekijät vakuuttavat tekevänsä kaikkensa pitääkseen pelinsä tasapainossa. Siksi lisämateriaalia voi ansaita joko pelaamalla tai latomalla taalaa tiskiin ostamalla loot-laatikoita toivoen arpaonnen suosivan.

Tekijät painottavat silti, että loot-laatikoita ansaitaan myös suorittamalla pelin sisäisiä haasteita, ja ostamalla laatikoita pelin sisäisellä valuutalla. oikean rahan sijoittaminen ei siis ole pakollista.

Betan seurauksena peliin on tulossa muitakin muutoksia. Aika näyttää, millainen Battlefront sieltä lopulta tulee.

Star Wars Battlefront II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä Star Warsia, totta kai!

GR Livessä Star Warsia, totta kai!

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tänään on Star Wars -päivä, joten GR Livessä se huomioidaan pelaamalla kahden tunnin ajan peliä Star Wars Battlefront II. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo...



Ladataan seuraavaa sisältöä