Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey on kooltaan lilliputti

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo Switchin eräs eniten kulmain kurtistusta aiheuttanut ominaisuus heti julkaisusta lähtien on ollut käytettävissä oleva levytila. Laitteelle on jo nyt tulossa pelejä, jotka joutuvat tavalla ja toisella kikkailemaan asian kanssa.

Super Mario Odyssey ei kuitenkaan ole liiallisella koolla pilattu, kun se julkaistaan 27. lokakuuta. Japanin Nintendon mukaan koko peli haukkaa tilaa vaivaiset 5,7 gigaa. Luku vastaa melko tarkasti pelkkää tallennustiedostoa NBA 2k18 -pelissä Destructoidin mukaan.

Toisaalta on huomattava, että lukema on suuri verrattuna Nintendon muihin omiin peleihin. Koko on kolme kertaa niin suuri kuin Super Mario 3D Worldissa, ja kaksi kertaa niin suuri kuin Splatoon 2:ssa.

Mikäli Nintendo käyttää jotain erityistä pakkaushjelmaa tai -algoritmia, tulisi heidän ehdottomasti jakaa se myös muille kehittäjille tiedoksi. Tallennustilaongelman ratkaisu alentaisi entisestään ulkopuolisten kehittäjien kynnystä julkaista pelejään Switchille.

Super Mario Odyssey

Kiitokset Nintendo Everythingille

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

"Miksi Mario ei hyppää!", raikaa taas taloista ja rappukäytävistä kautta maailman. Nintendon superstaran uutuuspeli on saapunut Switchille, ja tällä kertaa luvassa on eeppinen matka ympäri maailman, josta Homeroskin olisi ylpeä.

0
Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nintendo on päättänyt aloittaa joulun juhlinnan etuajassa julkaisemalla kaksi uutta jouluista asua Super Mario Odyssey -peliin. Jouluinen lakki ja asu irtoavat huokeaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä