Suomi
Gamereactor
uutiset
Nioh

Nioh päätökseen 26. syyskuuta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Team Ninjan onnistunut Dark Soulsista innoittunut samuraitoimintapeli Nioh saa viimeisen lisäosansa Bloodshed's End 26. syyskuuta. Tarkoituksena on saattaa päätökseen Japanin sodantäyteinen niin sanottu Sengoku-aika.

Bloodshed's End jatkuu juuri siitä, mihin edellinen Defiant Honour lopetti. Osakan piirityksen päätyttyä seurasi uusi kapina, joka oli samalla Sengoku-ajan loppunäytös. Myös Williamin tarina on saava päätöksensä.

Pää-, sivu- ja Twilight-tehtävien ohella on mukana uusi pelimuoto nimeltään The Abyss. Se on tarkoitettu vain kovimmille sotureille. Lisätietoa on luvattu antaa lähempänä julkaisua.

Odotetusti mukana on myös uusia yokai-pahiksia, uusia henkilöhahmoja, uusi vaikeusaste ja uusia Guardian Spirit -henkiä.

Lisäosa maksaa 10 euroa, mutta se kuuluu myös kausipassiin.

Nioh

Kiitokset Playstation Blogille.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Nioh tulossa Xbox Onelle?

Nioh tulossa Xbox Onelle?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sony ja Team Ninja julkistivat Nioh 2 -pelin kesäkuun E3-messuilla. Näyttää kuitenkin siltä, ettei julkaisu ole vielä lähimaillakaan. Odotellessa Koei Tecmo saattaa...

0
Nioh myynyt yli kaksi miljoonaa kappaletta

Nioh myynyt yli kaksi miljoonaa kappaletta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Team Ninjan Souls-like-samuraipeli Nioh on osoittautunut mukavaksi menestykseksi. Tekijät yhdistivät Ninja Gaidenia Dark Soulsiin tyylillä, joka on tuonut kassaan tuottoa...



Ladataan seuraavaa sisältöä