Suomi
Gamereactor
uutiset
Nioh

Niohin lisälataukset paljastuivat, PvP tulossa huhtikuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Team Ninjan samuraitoimintapeli Nioh on saanut osansa ylistyksestä, ja nyt kehittäjät ovat paljastaneet suunnitelmiaan pelin tulevaisuudelle.

Gematsun mukaan tulossa on kaksi ilmaista päivitystä parin seuraavan kuukauden aikana, ja sen jälkeen vielä kolme maksullista lisälatausta.

Maaliskuun loppu tuo muassaan päivityksen, joka lisää mukaan 10 kovemman vaikeustason tehtävää. Joukossa on myös niin sanottu boss rush -tila. Oletettavasti uudet tehtävät kierrättävät pelissä jo nähtyjä kenttiä.

Huhtikuun lopussa saadaan pelaajat toisiaan vastaan asettava PvP-päivitys. Samoihin aikoihin linjoille pitäisi saapua ensimmäinen maksullinen lisälataus nimeltä Dragon of Tohoku. Sen pitäisi tuoda mukanaan uusia aseita, tehtäviä, hahmoja, suojelushenkiä, uusia yokai-pahiksia ja joitakin uusia kenttiä.

Toista ja kolmatta DLC-pakettia ei ole päivätty, mutta niiden nimet ovat Japan's Best Warrior ja Peaceful and Tranquil.

Aiotko hankkia Niohin lisälataukset? Kommentoi alla.

Nioh

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Nioh tulossa Xbox Onelle?

Nioh tulossa Xbox Onelle?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sony ja Team Ninja julkistivat Nioh 2 -pelin kesäkuun E3-messuilla. Näyttää kuitenkin siltä, ettei julkaisu ole vielä lähimaillakaan. Odotellessa Koei Tecmo saattaa...

0
Nioh myynyt yli kaksi miljoonaa kappaletta

Nioh myynyt yli kaksi miljoonaa kappaletta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Team Ninjan Souls-like-samuraipeli Nioh on osoittautunut mukavaksi menestykseksi. Tekijät yhdistivät Ninja Gaidenia Dark Soulsiin tyylillä, joka on tuonut kassaan tuottoa...



Ladataan seuraavaa sisältöä