Suomi
Gamereactor
uutiset

On aika varmistaa oma Nintendo Account ID -tunnus

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Polygonin mukaan Nintendo on tehnyt muutoksia verkkopalveluihinsa. Tarkoituksena on selvästikin valmistautua tulevaan Switchin julkaisuun, joka tapahtuu 3. maaliskuuta. On siis aika tehdä jälleen uusi käyttäjänimi entisten rinnalle, ja viimeisimmän nimi on Nintendo Account ID. Tämä ei tietenkään ole sama asia kuin esimerkiksi Nintendo 3DS -konsolilla ja Wii U: lla toimiva Nintendo Network ID.

Oman tunnuksen tekeminen tapahtuu kätsysti Nintendo Account -verkkosivulla.

Käyttäjänimen valinta on helppoa, mutta useampaa samannimistä käyttäjää ei toki suvaita. Toisin sanoen nopeat syövät hitaat. Käyttäjätunnustaan näyttäsi olevan mahdollista myös muuttaa, ja nimen minimimerkkimäärä on kuusi.

Uutena ominaisuutena Nintendo on lisännyt mahdollisuuden katsella omia menneitä eShop-ostoksia. Tämä uusin Nintendo Account ID on määrä linkittää yhteen käyttäjän kaikkien aikaisempien Nintendo-tilien kanssa, mikä mahdollistaa aiemmin tehtyjen ostoksien uudelleenlatauksen.

Lyhyesti ilmaistuna Nintendo Account ID on Nintendon versio Xbox Liven gamertagista ja Sonyn Playstation Networkin käyttäjänimestä.

On aika varmistaa oma Nintendo Account ID -tunnus


Ladataan seuraavaa sisältöä