Suomi
Gamereactor
uutiset

Nintendo Switchissä on 25,9 gigaa vapaata levytilaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Verkkoon vuotaneet tiedot ovat paljastaneet mielenkiintoisia asioita Nintendo Switchistä. Tiedot ovat kuitenkin tässä vaiheessa varmistamattomia.

Kiintoisin yksityiskohta on, että vasta laatikosta otetussa tuliterässä Switchissä on vapaata levytilaa 25,9 gigatavun verran. Näin ollen käyttöjärjestelmä ja valmiiksi ladatut ohjelmat haukkaavat 6,1 gigaa tilaa. Toistaiseksi Nintendo virallinen kanta on ollut se, että "Switchissä on 32 Gt levytilaa, josta osa on varattu järjestelmän käyttöön".

Moinen levytila on suorastaan naurettava ottaen huomioon, että osa moderneista peleistä vaatii yli 40 gigan verran levytilaa. Toisaalta on muistettava Switchin toimivan aivan toisenlaisella tavalla verrattuna perinteisiin pöytäkonsoleihin. Levytilaa voi esimerkiksi kasvattaa kahteen teratavuun asti microSDXC: lla, ja jokseenkin tavallisemmalla micro-SD-kortilla tilan voi helposti ainakin kaksinkertaistaa.

Nintendo Switch ei käytä optisia levyjä vaan 3DS-käsikonsolin malliin muistikortteja. Tai oikeammin "pelikasetteja" niin kuin naavaparrat niitä nimittävät. Muistikortit säästävät arvokasta konsolin levytilaa muuhun käyttöön. Nämä pelikasetit valmistetaan kuulemma 16 gigan, 32 gigan tai 64 gigan versioina. Näin ollen ainoaksi todelliseksi ongelmaksi jäisivät digitaalisesti Nintendon verkkopalvelusta ladattavat pelit, päivitykset ja ladattavat lisämateriaalit.

Nintendo Switchissä on 25,9 gigaa vapaata levytilaa
Nintendo Switchissä on 25,9 gigaa vapaata levytilaa


Ladataan seuraavaa sisältöä