Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Blizzardia AK-47:n kanssa tehdyllä visiitillä uhannut pidätetty

FBI otti hoivaansa uhkauksen tehneen sacramentolaisen, jota uhkaa nyt viisi vuotta vankeutta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hieman alle kolmekymppinen mies on pidätetty seurauksena pelistudio Blizzardia vastaan tehdyistä uhkauksista. Justice.govissa olevan raportin mukaan 28-vuotias teki lukuisia tappouhkauksia yritystä vastaan heinäkuun toinen ja kolmas päivä.

Nettiviestit sisälsivät mm. lauseen "may or may not pay [Blizzard] a visit with an AK-47 amongst some other 'fun' tools," ja että "might be inclined to 'cause a disturbance' at [Blizzard's] headquarters in California with an AK-47 and a few other 'opportunistic tools.'"

Mies uhkasi siis käydä Blizzardin toimistolla rynnäkkökiväärin ja/tai muiden välineiden kanssa aiheuttamassa "häiriötä".

FBI pidätti miehen heinäkuun 16. päivä. Luvassa on maksimissaan viisi vuotta linnaa ja 250 000 dollarin korvaukset. Uhkausten syy on vielä epäselvä, mutta ne liittyvät todennäköisesti johonkin Blizzardin suosituista peleistä.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....



Ladataan seuraavaa sisältöä