Suomi
Gamereactor
uutiset
Warframe

Hakkerit varastaneet 775 749 sähköpostiosoitetta Warframesta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hakkerit iskivät ilmaiseksi ladattavaan nettiräiskintä Warframeen marraskuussa 2014, vieden 775.749 sähköpostiosoitteen tietokannan mennessään. Pelin kehittänyt Digital Extremes kertoi tietomurrosta vasta nyt, sillä he eivät olleet asiasta tietoisia aiemmin. Salasanat, luottokorttitiedot ja osoitetiedot ovat turvassa, studio ilmoittaa.

"Uskoimme 2014 että kyseessä olevi ns. phishing-hyökkäys, sillä tilitiedot sisältävä serverimme oli turvattu. Huolellisen datan läpikäynnin jälkeen totesimme, että 775,749 sähköpostiosoitetta oli viety Drupal SQL -aukon avulla (jonka Drupal paikkasi kaksi viikkoa murron jälkeen). Varastettu data EI SISÄLTÄNYT salasanoja, pelitilidataa tai henkilökohtaista informaatiota."

Digital Extremes suosittelee, että kaikki Warframen pelaajat käyvät tilitietonsa läpi ja uusivat salasanansa tarvittaessa.

Warframe

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Warframe nyt myös Xbox Series X:llä

Warframe nyt myös Xbox Series X:llä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Warframe on päivittynyt isosti. Ensinnäkin linjoille on saatu Call of the Tempestarii, ja toisekseen nyt tuetaan myös Microsoftin konsoleita Xbox Series X ja Xbox Series...



Ladataan seuraavaa sisältöä