Suomi
Gamereactor
uutiset
Pokémon Go

Ensimmäinen yhdysvaltalainen Pokémon Go -pelaaja, joka keräsi ne kaikki

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ensimmäinen pohjoisamerikkalainen Go-pelaaja on nyt ilmeisesti kerännyt ne kaikki. Nimimerkillä ftb_hodor esiintyvä henkilö raportoi Redditissä, että hän on saanut koko Pohjois-Amerikassa saatavilla olevat pokemonit Pokédexiinsä. Se sisältää siten 142 uniikkia pokemonia evoluutioineen. Yhdeksän vielä uupuu, sillä osaa ei ole nähty vielä missään ja muutama on lukittu tietyille mantereille.

Kokoelmasta puuttuvat taskuhirviöt ovat Ditto, Articuno, Zapdos, Moltres, Mewtwo ja Mew. Näitä kuutta ei ole tavattu vielä missäänpäin maailmaa. Kolme muuta, Farfetch'd, Kangaskhan ja Mr. Mime löytyvät vain Aasiasta, Oseaniasta tai Länsi-Euroopasta.

Ftb_hodor keräsi kokoelmaansa varten 4,269 Pokémonia ensisijaisesti New Yorkin alueelta Central Parkin "kuumista" Pokestopeista. Hän muni 303 munaa ja käveli 153 kilometria kahden viikon aikana. Kouluttajatasoltaan hän on 31.

Kaikkea ei ole siis sittenkään vielä kerätty...

Pokémon Go

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Pokémon Go'n seuraava suunta on Alola

Pokémon Go'n seuraava suunta on Alola

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Niantic Labsin augmentoidun todellisuuden supersuosittu Pokémon Go saa valikoimiinsa ne seitsemännen sukupolven taskuhirviöt alkaen tänään 1. maaliskuuta. Uusi kausi...

0
Ed Sheeran nyt Pokémon Go'n vieraana

Ed Sheeran nyt Pokémon Go'n vieraana

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Muusikko ja Game of Thronesissakin piipahtanut Ed Sheeran esiintyy seuraavaksi Pokémon Go'ssa 22. marraskuuta juhlien uutta albumiaan Equals. Ennakkoon tallennettu...



Ladataan seuraavaa sisältöä